Onderhoud

ONDERHOUD DOOR ERVAREN MONTEURS

Wij zijn o.a. gespecialiseerd in:

Honda, Skoda, Peugeot en Daihatsu.

APK-keuring

Bij de Algemene Periodieke Keuring wordt de auto getest op veiligheid en milieueisen. Gebreken worden zo tijdig geconstateerd om gevaarlijke situaties en schade aan het milieu te voorkomen.

Budget Onderhoud

Voor alle merken kunnen wij je een Budget service op maat bieden, afgestemd op je behoefte, je budget en de huidige staat van de auto. Er is al een Budget beurt vanaf € 99,- !!

Banden & Opslag

Voor alle merken zakelijke en particuliere voertuigen, personenwagens, bestelwagens, aanhangers en caravans leveren wij winterbanden, zomerbanden, en 4 seizoenenbanden.

Airco Onderhoud

Airconditioning verhoogt het comfort tijdens het autorijden. Een airco zorgt voor een aangename temperatuur in je auto en houdt stof, uitlaatgassen en pollen buiten. Ook ben je snel van beslagen ruiten af.

Accu Check

Een goed werkende accu voorkomt startproblemen, stilstand en onveilige situaties. Tijdens het gebruik gaat de accu achteruit als gevolg van pieken en dalen in het (ont)laden.

Zomer & Wintercheck

Ga het hele jaar door veilig en onbezorgd de weg op met onze zomer- en wintercheck. Elk jaargetijde heeft zo z’n eigen grillen, en onze servicemonteurs weten precies waar ze op moeten letten.

Reparatie

Welk merk je ook rijdt, wij onderhouden en repareren elke auto. Onze professionele monteurs zijn bovendien gespecialiseerd in de merken Honda, Skoda, Peugeot en Daihatsu.

Bij een lekke band, lege accu of schade aan de uitlaat kunt u zelfs zonder afspraak bij ons terecht voor direct herstel aan deze of andere fast-fit onderdelen van uw auto.