Airco onderhoud

vanloon-aircoservice-1

Airconditioning verhoogt het comfort tijdens het autorijden. Een airco zorgt voor een aangename temperatuur in je auto en houdt stof, uitlaatgassen en pollen buiten. Ook ben je snel van beslagen ruiten af. Laat daarom je airco goed onderhouden. Dit is in kundige handen bij Van Loon Carservice Gouda.

 

Regelmatig onderhoud: veilig en fris

Regelmatige controle van je airco door Van Loon Carservice Gouda is om meerdere redenen een slimme zet. Je rijdt niet alleen prettiger, het is ook veiliger. Uit onderzoek blijkt dat bestuurders van een frisse en koele auto maar liefst 30% minder vaak betrokken zijn bij ongevallen!

 

Let op:
Airco onderhoud wordt niet standaard in een reguliere onderhoudsbeurt meegenomen.. Om je airco in goede conditie te houden, heeft deze regelmatig onderhoud nodig. Maak daarom periodiek een afspraak bij ons voor een check van je airco.

Van Loon Carservice Gouda kan de volgende onderhoudsbeurten verzorgen:

AIRCO CHECK vanaf € 19,95

✓ Werking essentiële onderdelen controleren
✓ Koelende werking controleren
✓ Kwaliteit stof- en pollenfilter controleren

 

Als de monteur constateert dat het stof- of pollenfilter niet meer goed functioneert, is vervangen een optie. Na vervanging stroomt er meer lucht de auto binnen dan daarvoor, en is de luchtkwaliteit beter en dus gezonder.

 

Vervanging tegen meerprijs.

AIRCO REINIGING vanaf € 59,-

De geurbehandeling verwijdert niet alleen muffe luchtjes uit je airco, ook wordt de lucht veel schoner en dus gezonder. Aangeraden wordt om dit 2x per jaar te laten doen.

AIRCO SERVICEBEURT
vanaf € 95,-

✓ Werking essentiële onderdelen controleren
✓ Koelende werking controleren
✓ Kwaliteit stof- en pollenfilter controleren
✓ Drukbeveiliging en lekdichtheid controleren
✓ Drukbeproeving controleren
✓ Leeghalen, vacumeren en afvullen