Zomer- & Wintercheck

vanloon-winter-en-zomercheck-1

Veilig de weg op!

 

Wil je het hele jaar door veilig en onbezorgd de weg op kunnen? Maak dan gebruik van de Van Loon Carservice Gouda Zomer- en Wintercheck. Elk jaargetijde heeft zo z’n eigen grillen, en onze servicemonteurs weten precies waar ze op moeten letten. Je auto is zodoende altijd in topconditie. Voor de prijs van een uitgebreide lunch weet je zeker dat jij en je passagiers altijd in een veilige en betrouwbare auto rijden.

ZOMER- OF WINTERCHECK € 19,95

Checkpunten

Bij de Zomer- en Wintercheck wordt je auto uitvoerig gecontroleerd op 25 belangrijke punten.

 

Speciale aandacht krijgen:

– Banden
– Remmen
– Ruitenwissers
– Onderstel
– Motorruimte
– Carrosserie
– Accu
– Interieur

 

Tip:
Combineer de Zomer- of Wintercheck eens met een Aircocheck (die niet standaard bij een onderhoudsbeurt is inbegrepen). Een optimaal functionerende airconditioning zorgt voor circulatie van schone en frisse lucht, ’s zomers is de temperatuur in de auto altijd aangenaam en op natte en koude dagen voorkom je beslagen ruiten.

 

Aanvullend onderhoud in overleg

Het kan zo zijn dat de servicemonteur na de Zomer- of Wintercheck constateert dat de auto meer onderhoud nodig heeft. In dat geval wordt dat eerst met je besproken.
Ben je akkoord, dan wordt er een overzichtelijk serviceplan opgesteld en een offerte gemaakt. Is een reparatie noodzakelijk?

 

Van Loon Carservice Gouda herstelt het bewuste onderdeel zo snel mogelijk op vakkundige wijze.