Reparatie

vanloon-winter-en-reparatie-1

Welk merk je ook rijdt, Van Loon Carservice Gouda onderhoudt en repareert elke auto. Onze professionele monteurs zijn bovendien gespecialiseerd in de merken Honda, Skoda, Peugeot en Daihatsu. Daarnaast worden de technici van Van Loon Carservice Gouda continu geschoold en beschikken zij over specialistische apparatuur om uw auto te onderhouden of te repareren.

 

Moderne auto’s zijn uitgerust met allerlei elektronische systemen. Als er iets mis is met deze systemen uit zich dat vaak in een storingsmelding op het dashboard. Het systeem heeft de fout opgeslagen in het geheugen en het motormanagementlampje gaat branden. Dit lampje vertelt je dat je even langs de garage moet gaan.

 

Met onze moderne testapparatuur kunnen wij je auto direct uitlezen. Hierdoor zijn wij in staat op een efficiënte manier elektronische storingen op te sporen en te verhelpen. Indien het vervangen van een onderdeel noodzakelijk is, kunnen wij je een vrijblijvende prijsopgave geven zonder enige verplichting. Na goedkeuring gaan we daarna aan de slag om de storing te verhelpen.


 

Ruitschade

Een sterretje in je voorruit lijkt in eerste instantie onschuldig maar leidt vaak ten gevolge van temperatuurverschillen, tot een barst in uw voorruit. Dit is nadelig voor je veiligheid en leidt tot extra kosten. Tijdig repareren is daarom belangrijk.

 

Wij raden je aan om onze service adviseur even te bellen om na te gaan of je verzekering de ruitschade geheel of gedeeltelijk vergoedt en hoe het zit met het eigen risico. Kom je naar de werkplaats toe neem dan de groene kaart mee.

 

Je kunt de autoruit bij ons op afspraak laten repareren of de reparatie combineren met onderhoud aan je auto. Het enige wat je hoeft te doen is de groene kaart meebrengen.

 

Grotere ruitschade of een barst in de voorruit vraagt ruitvervanging. De RDW tolereert geen voorruit met daarin een barst die het zicht belemmert of een barst die vertakt is.
Laat daarom je voorruit tijdig vervangen en voorkom APK-afkeur.

 


 

Schadeherstel

Schade aan uw auto is vervelend en komt eigenlijk nooit op een gelegen moment. Het kost altijd tijd en geld maar toch wilt u dat uw auto weer in keurige staat teruggebracht wordt.

 

Indien u casco-verzekerd bent (All Risk) kunnen wij de volledige afwikkeling van de schade volledig voor onze rekening nemen. Het enige wat u hoeft te doen, is de groene kaart en volledig ingevuld schadeformulier mee te nemen.

 

Wanneer u schade aan u auto hebt waarvoor u niet verzekerd bent, kunnen wij voor u een schadereparatie offerte maken.

 

Heeft u hulp nodig met invullen van uw schadeformulier? Komt u gerust langs of bel 0182 532 000

 


 

Snelservice

Bij een lekke band, lege accu of schade aan de uitlaat kunt u zelfs zonder afspraak bij ons terecht voor direct herstel aan deze of andere fast-fit onderdelen van uw auto.

 

Ook als er een lampje kapot is gegaan kunt u direct langskomen. Kunnen we het lampje binnen 5 a 10 minuten omruilen dan zullen we hier geen arbeidsloon voor rekenen. Duurt het omwisselen 10 minuten of langer dan brengen we wel arbeidsloon in rekening.