Onderhoud van bedrijfswagens, campers en aanhangers

Onderhoud van bedrijfswagens en campers

Heeft u een bedrijfswagen of camper en heeft deze onderhoud nodig? Kom dan naar Van Loon Carservice in Gouda, want wij zijn gespecialiseerd in dit soort werkzaamheden. We beschikken over een professionele werkplaats waar een team van deskundige medewerkers klaar staat om u service op maat te bieden. Of het nu gaat om periodiek onderhoud, een keuring of een reparatie: voor al dit soort werkzaamheden aan uw bedrijfswagen of camper bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor het onderhouden van uw personenauto.

Belang van regelmatig onderhoud
Net als bij een auto is ook onderhoud aan uw bedrijfswagen of camper enorm belangrijk. Op die manier voorkomt u defecten en ongemakken onderweg, zodat u elke dag veilig de weg op kunt. Periodiek onderhoud zal de levensduur van uw camper of bedrijfswagen dan ook flink verhogen.

Kom ook eens langs in onze werkplaats, want wij weten precies wat we moeten doen om uw auto of camper weer veilig de weg op te sturen. En speciaal voor campers en bedrijfswagen beschikken wij over een extra grote brug, zodat we de werkzaamheden op de juiste manier kunnen uitvoeren.

Is het al weer even geleden dat uw camper of bedrijfswagen onderhouden is? Of weet u dat nu het moment gekomen is voor een kleine of grote beurt? Neem dan contact met ons op of maak online een afspraak. Dan kunnen wij vervolgens aan de slag met het onderhoud van uw camper of bedrijfswagen.

 

Aanhanger onderhoud

Van Loon Carservice is eveneens deskundig in aanhangwagenonderhoud. Daarbij controleren en onderhouden we de verlichting, banden, remmen, lagers en de opbouw van de aanhanger.

De meeste verzekeringsmaatschappijen controleren bij een schadeclaim of de caravan goed is onderhouden, dit i.v.m. de zorgverplichting t.o.v. het verzekerde object. Bij normaal gebruik is het voldoende om de caravan om de twee jaar een onderhoudsbeurt te geven. Bij intensief gebruik kunt u dit beter jaarlijks doen. Zelfs als de caravan maar weinig wordt gebruikt is onderhoud zeker nodig.

Tip: Laat het onderhoud van uw bedrijfsauto door Van Loon Carservice tijdens de bouwvakantie door ons doen. U start dan na uw vakantie weer met een auto die geheel is nagezien en veilig de weg op kan.