rxqguRXcfR4JtfyMABefsB8ViGa1A3kVuPz8hYl1.jpeg
vrqCHpwZMiG6J8hG83DMslQYWw3YX6Kjwly9Yiwo.jpeg
aJg4CpJgcGKskdG8eCo6nsiRBtULRZ0oXwMI8sas.jpeg
D70kPLpJGK9EmHzYQP6zHMM7BLjnZ5vEI5V5Ks2S.jpeg
aPZEtPygAzXfgyj074d05wgS1OJILzVtu8Lt1ysX.jpeg

Wilt u bij Van Loon Carservice in Gouda een auto aanschaffen, maar heeft u daar zelf niet genoeg financiële middelen voor? Dan is het goed om te weten dat u als particulier bij ons ook terecht kunt voor private lease. U hoeft dan niet in een keer het hele bedrag van de auto te betalen, maar betaalt elke maand een vast bedrag. Wel zo makkelijk.

Wat houdt private lease precies in?
Private een auto leasen is in feite een vorm van huren. De leaseauto wordt dan eigendom van de leasemaatschappij en aan het eind van de looptijd levert u de auto weer in. U betaalt een vast bedrag per maand en heeft verder geen omkijken naar zaken als de autoverzekering, de wegenbelasting of het onderhoud. Alleen tanken doet u zelf. U spreekt vooraf een aantal kilometers af dat u jaarlijks denkt te rijden. En u heeft verder ook helemaal niets te maken met een fiscale bijtelling (iets dat wel het geval is als u uw auto via uw werkgever leaset).

Private lease via Van Loon Carservice 
U kunt bij ons ook kiezen voor private lease. Om in staat te zijn om een breed assortiment nieuwe als gebruikte auto’s aan te kunnen bieden in Private Lease vorm, zijn wij een samenwerking aangegaan met onze partner Auto Lease Twente. U krijgt van ons een duidelijk beeld van wat er allemaal bij de lease zit inbegrepen en wat de maandelijkse kosten gaan zijn. Zo weten we allebei precies waar we aan toe zijn.

Heeft u ook interesse in de mogelijkheden van private lease bij Van Loon Carservice of heeft u behoefte aan aanvullende informatie over private lease? Neem dan contact met ons op zodat we u een heldere lease-offerte kunnen verstrekken.