N93TarlMeJaY9OMvhVyiurTaOjtupV3tQjWXhi4O.jpeg
3vm3vaTiwftT3MO1l6H0VzIPefIjzlTZJ3zMUTKk.jpeg
3HKjdkAQWMV4SbxYh0uLJ7qjEojC5Hbm6U5bUerX.jpeg
MCBXv9m2hjLLMZ0oiEffeWodDE7f3PPbhdff1ZAl.jpeg
ERck7NrRJyJvTbtMjULrz6IOuwOC3hhsNYhqh07N.jpeg

Autotechnicus (40 uur)

Wat ga je doen bij Van Loon Carservice?

Als Autotechnicus ben jij bij Van Loon Carservice in Gouda verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoudsbeurten en reparaties en stel je diagnoses en verhelp je storingen aan personen en bedrijfsauto’s van alle merken. Ook voer je onderhoud uit aan elektrische en hybride voertuigen. Indien je een geldig APK-certificaat hebt, voer je vanzelfsprekend ook de APK-keuringen uit. Tenslotte ben je verantwoordelijk voor de innamecontroles en afleverbeurten aan verkoop auto’s.

Wat verwachten we van jou?

Vanzelfsprekend beschik je over een afgeronde Autotechnische opleiding en heb je recente sleutel-ervaring. Wellicht heb je al een universele achtergrond of liggen jouw interesses daar. Bij voorkeur heb je al een APK-certificaat, maar indien je dat nog niet hebt, krijg je alle mogelijkheden om deze te behalen! Het is belangrijk dat jij graag jezelf verder wilt ontplooien en de wil hebt om jezelf verder te ontwikkelen dmv het volgen van opleidingen en cursussen. Tenslotte heb je interesse in elektronica en storingzoeken en wil je aan de slag in een gezellig team van specialisten.

Wat mag je van ons verwachten?

Je krijgt een goed salaris met eventueel een reiskostenvergoeding. Je mag werken in een mooi en leuk bedrijf en in een gezellig team. Daarbij krijg je een uitdagend en afwisselende functie. Bij Van Loon Carservice krijg je alles wat je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen, dit zijn niet alleen up to date gereedschap en (diagnose)apparatuur en een mooie werkplek, maar ook diverse opleidingen en cursussen. Er wordt met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan opgesteld, zodat jij verder kan groeien naar bijvoorbeeld Diagnose Specialist, Technische Specialist of zelfs Werkplaatschef! Aangezien de eigenaar ook op de werkvloer loopt, is de communicatie snel en makkelijk.

Vragen?
Ruud Baars
0182-532000
ruud@vanlooncarservice.nl