GiSmzTyOCRQaXbx0CksC3E1HxFbcbmeCfwCCPExa.jpeg
RnGQCgPCeWTejitzJGaN7U9yB4XeEiDYJuz2Yb5b.jpeg
wTQzT3kNaFKZE5lKhBUm1cDkZ2f0bZO7R3i3suQP.jpeg
FjAskmnjeQmlHdOaWS568WB3MokcMEY002tlwBQq.jpeg
GWC1lA0vNAMTJPcdaSzvTISC7J7lnBVP9QkhgI16.jpeg

Werkplaats

De werkplaats 

Als u in uw auto gaat rijden, dan wilt u natuurlijk wel dat u keer op keer veilig de weg op kunt. Het periodiek laten onderhouden van uw auto is daarom altijd een verstandige beslissing. Bij van Loon Carservice beschikken we over een werkplaats waar u uw auto uitstekend kunt laten onderhouden. We maken gebruik van de meest moderne apparatuur en daarnaast zijn al onze monteurs en medewerkers deskundige professionals. Door middel van diverse cursussen blijven zij steevast op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Verschillende services

In onze werkplaats kunt u terecht voor verschillende onderhoudsservices. Op die manier bent u verzekerd van onderhoud dat perfect bij u en uw auto past. Onze monteurs doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw auto binnen de kortste keren weer in de allerbeste staat verkeert. Bij ons kunt u terecht voor bijvoorbeeld een APK-keuring, een bandenwissel of het bijvullen van de airco van uw auto. Wij zijn iedereen graag van dienst, ongeacht het merk van uw auto of bedrijfswagen.

Transparantie en eerlijkheid

Blijkt tijdens het onderhoud dat er een reparatie aan uw voertuig nodig is? Dan wordt die uiteraard pas na overleg met u uitgevoerd. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Wij vinden transparantie, eerlijkheid en betrouwbaar nu eenmaal erg belangrijk binnen ons bedrijf, dus ook binnen onze werkplaats. Dus stuiten we tijdens de controle of keuring van uw auto op defecten, dan laten wij u dat direct weten.

Wilt u uw auto ook toevertrouwen aan de deskundige professionals van van Loon Carservice? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak in onze werkplaats.

Vervangend vervoer

Brengt u uw auto naar ons toe omdat hij onderhoud nodig heeft? En betreft het een reparatie waar u niet op kunt (of wilt) wachten? Dan heeft u bij van Loon Carservice de mogelijkheid om te kiezen voor vervangend vervoer. Wij stellen dan een leenauto of leenfiets beschikbaar, zodat u ook mobiel blijft na het inleveren van uw auto. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze haal- en brengservice.

Leenauto
Is uw werk of woning wat verder weg van onze garage of moet u de dag van de reparatie nog wat verder op pad? Kies dan voor een van onze leenauto’s. Zo blijft u gedurende de reparatie van uw auto volledig mobiel en kunt u de dingen ondernemen die nodig zijn.

Leenfiets
Is de afstand die u af moet leggen wat korter en blijft u dichter in de buurt? Dan behoort ook een leenfiets tot de mogelijkheden. U ziet het: wij denken graag met u mee als het aankomt op vervangend vervoer.

Haal- en brengservice
We begrijpen dat het lang niet altijd voor iedereen mogelijk is om hun auto zelf naar de garage te brengen voor onderhoud. Ook wil lang niet iedereen gebruikmaken van vervangend vervoer. Precies op dat punt komt onze haal- en brengservice van pas. Wij zorgen ervoor dat uw auto opgehaald en weer naar u toe gebracht wordt. Of dat iemand u naar uw werk of uw huis brengt en u later ook weer ophaalt als de auto klaar is.

Chauffeur
Een andere mogelijkheid is dat u wel zelf de auto naar onze garage brengt, maar dat vervolgens een van onze medewerkers u naar huis of uw werk brengt en later weer op komt halen. Makkelijk toch? Zo heeft u zelf genoeg tijd om andere zaken te regelen die noodzakelijk zijn.

Wilt u ook gebruikmaken van vervangend vervoer of onze haal- en brengservice? Geef dit dan het liefst wel vooraf even aan zodat wij ervoor kunnen zorgen dat het op de afgesproken dag en tijd geregeld wordt. Als u wilt, kunt u hier nu direct uw werkplaatsafspraak maken.