Onderhoud aan alle merken

Online afspraak plannen

Is het tijd voor de APK? Of voor gewoon regulier onderhoud? Het is prettig als deze afspraken tijdig gemaakt worden. Indien er iets aan de auto kapot is, of niet meer goed werk, bespreek dit dan met onze service adviseur.

Onderhoud en reparatie

Van Loon Carservice is als universele garagebedrijf gespecialiseerd in onderhoud en reparatie voor alle merken auto's en types. Onze technische medewerkers beschikken, door regelmatige scholing, over kennis van de meest recente technieken en weten precies hoe zij uw auto het beste kunnen onderhouden en repareren. Brengt u uw auto voor onderhoud of reparatie bij Van Loon Carservice dan voeren wij altijd eerst een diagnose uit. 

APK keuren

De Algemene Periodieke Keuring (APK) komt ieder jaar terug. Bespaar op de kosten en plan de keuring tegelijkertijd met de jaarlijkse grote onderhoudsbeurt. De APK is dan gratis. Dus combineren is slim.

Mobiliteitsservice (pechhulp)

Pech komt altijd ongelegen en is nooit leuk. Daar staat u dan, in een koude winternacht langs de kant van de weg. Uw garage is gesloten en u staat ruim 80 km van huis. Wat nu? Van Loon Carservice biedt u nu de mogelijkheid om een complete pech-onderweg-service te verkrijgen. Voor € 49,95 heeft u 1 jaar lang, 24 uur per dag en 7 dagen in de week, de zekerheid van een goede en snelle pechhulp. Waar u ook bent, in uw eigen woonplaats of in binnen- en buitenland. Lege accu, sleutels in de auto, verkeerd getankt, schakel de Pechhulp in.

Banden en opslag

Twijfelt u toch over de kwaliteit van uw banden? Rijdt dan gerust bij ons langs zodat wij een check voor u uit kunnen voeren. Op basis van uw rijstijl, uw auto en uw wensen zoeken we graag samen met u naar de beste oplossing. Goede autobanden zijn van groot belang voor de veiligheid en uw rijcomfort. U kunt bij ons ook uw zomer-/winterbanden opslaan.

Fabrieksgarantie

Hoe zit het nu met de fabrieksgarantie op een nieuwe auto? Er doen nogal wat verschillende verhalen de ronde. Koopt u of onderhoudt u uw nieuwe auto bij Van Loon Carservice , dan behoudt u gewoon de fabrieksgarantie. Dat geldt ook als u uw nieuwe auto elders heeft gekocht en het onderhoud aan uw auto door ons bedrijf laat uitvoeren.

Schadeherstel

Schade aan uw auto is een uiterst vervelende zaak en wij wensen u het ook niet toe. Toch kunt ook u met schade geconfronteerd worden. Mocht u in een dergelijke situatie verzeild raken, dan kunt u altijd bij ons terecht.

Aircoservice

Airco onderhoud wordt niet standaard in een reguliere onderhoudsbeurt meegenomen. Om uw airco in goede conditie te houden, heeft deze regelmatig onderhoud nodig. Maak daarom minimaal 1x per jaar een afspraak bij ons voor een check van uw aircosysteem.

Storingsdiagnose

Vandaag de dag zit er veel elektronica in een auto. Helaas brengt dit ook veel storingen met zich mee. Van Loon Carservice heeft de beschikking over verschillende merken diagnose apparatuur, waarmee wij een probleem of storing snel kunnen opsporen en weer op kunnen lossen.

Ruitschade

Een sterretje in je voorruit lijkt in eerste instantie onschuldig maar leidt vaak ten gevolge van temperatuurverschillen, tot een barst in uw voorruit. Dit is nadelig voor je veiligheid en leidt tot extra kosten. Tijdig repareren is daarom belangrijk.

Bedrijfsauto’s en aanhangers

De onderhoudskosten van uw bestelauto/-bus houdt u laag bij Van Loon Carservice! Wij zijn al vele jaren de specialist voor het onderhoud van uw bedrijfswagen en helpen u graag om uw auto in een goede conditie te houden. Ook voor reparaties, een inbouw op maat voor uw wagen bent u bij ons aan het juiste adres. Ga verzekerd en veilig de weg op met uw bedrijfswagen en laat hem regelmatig keuren door de professionele medewerkers van Van Loon Carservice!

Zomer- en wintercheck

Wilt u het hele jaar door veilig en onbezorgd de weg op kunnen? Maak dan gebruik van de Van Loon Carservice Zomer- en Wintercheck. Elk jaargetijde heeft zo z’n eigen grillen, en onze servicemonteurs weten precies waar ze op moeten letten.

Onderhoud aan alle merken

Bij Van Loon Carservice kunt u direct een werkplaats afspraak maken.

Of het nu gaat om onderhoud, een servicebeurt, APK keuring of reparatie aan uw auto, wij zijn u graag van dienst. Wij zorgen ervoor dat er altijd een ervaren servicemonteur volgens de fabrieksgegevens van de fabrikant aan uw auto werkt.

Dit
zijn onze
services
article_image_1631714177.jpg

APK keuren

article_image_1631714334.jpg

Storingsdiagnose

article_image_1544612840.jpg

Onderhoud en reparatie

article_image_1554283790.jpg

Online afspraak plannen

article_image_1553539710.jpg

Aircoservice

article_image_1553540005.jpg

Banden en opslag

article_image_1553540687.jpg

Zomer- en wintercheck

article_image_1554106801.jpg

Bedrijfsauto’s en aanhangers

article_image_1553541201.jpg

Schadeherstel

article_image_1553541148.jpg

Ruitschade

article_image_1553091897.jpg

Fabrieksgarantie

article_image_1553541324.jpg

Mobiliteitsservice (pechhulp)

article_image_1544533035.jpg

Inkoop

article_image_1553542267.jpg

Zoekopdracht

article_image_1553539691.jpg

Accu controle

article_image_1553540283.jpg

Uitlijnen & balanceren

article_image_1553092230.jpg

Haal- en brengservice

article_image_1553091646.jpg

Vervangend vervoer

article_image_1562331868.jpg

Verzekeren

article_image_1565701827.jpg

Financieren / Leasen

next2.png
prev2.png
Morgen Internet - Light website